TILLBAKA
Carola förlänger vårens succéturné med sommarturné 2015

Fyra första orterna för Carola´s sommarturné 2015 är nu klara! Carola glänser just nu med med sina låttolkningar i ”Så Mycket Bättre” och Carolas version av “Tell me this night is over” som klättrar på listorna.

Fyra första orterna för Carola´s sommarturné 2015 är nu klara! Carola glänser just nu med med sina låttolkningar i ”Så Mycket Bättre” och Carolas version av “Tell me this night is over” som klättrar på listorna.

Biljetterna till sommarturnén 2015 släpps Lördag den 22 nov kl.09.00 via ticnet.se telefon:077-170 70 70

- Den senaste tidens nytändning har fått mig att utvecklas och jag upp- lever en av de lyckligaste perioderna i mitt liv just nu, säger Carola

Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges i allra högsta grad mest framgångsrika artister. Några av hennes största hits, ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” (som gjorde henne till vinnare i Eurovision Song Contest 1991) är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken).

Carola har även medverkat i ett flertal musikaler. Bland annat sågs hon i rollen som Maria i ”Sound of Music”, vilket gav henne det prestigefyllda priset Guldmasken.

Just nu ser vi Carola i populära TV-programmet ”Så Mycket Bättre”. Efter premiäravsnittet hyllades Carola enormt efter hennes version av ”Tell me this night is over” och media började skriva om att de rekordhöga tittarsiffrorna var ett resultat av ”Carola-effekten”.

- Jag känner mig oerhört peppad över att få bjuda publiken på det bästa av mig från mina 32 år på scen. Säger Carola

Carola sommarturné 2015:

Ons 15.7 Halmstad

Tylösand, Solgården

Fre 7.8 Göteborg

Trädgårdsföreningen

Fre 21.8 Stenungsund

Stenungsbaden Concert Arena

Lör 22.8 Huskvarna

Folkets Park

(Fler orter tillkommer på sommarturnén 2015, med reservation för eventuella ändringar)

NÖJET KONSERT, LIVE NATION – NOVEMBER 2014

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707-178008 pr@werecki.com, werecki promotion company.

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.