TILLBAKA
”DET BÄSTA SOM HAR HÄNT” - ROGER RÖNNING SLÄPPER NY SINGEL!

Roger Rönning har under åren levererat fantastiska sånger i ett som det verkar ständigt och aldrig sinande flöde. Musikaliskt har låtarna Rönnings alla klassiska kännetecken: starka melodier, den varma sträva stämman och ett varsamt, tillbakalutat groove. Nya singeln ”Det bästa som har hänt” är en av dessa.

 
Download och lyssna MP3, WAV (endast för promotion) till höger....

För login kontakta: pr@werecki.com

För några år sedan upplevde Roger en kreativ nytändning som artist och låtskrivare. Sångerna bara kommer till honom och många av de nya låtarna från senaste albumet ”Vår inre kompass” tillhör några av de starkaste han har skrivit. Sedan 2009 har han, i relativt tät följd, släppt fyra album med nyskrivet material. Både akustiskt och med fullt band. Både CD och vinyl. Aktuell med fullängdsalbumet ”Vår inre kompass”.

OM ROGER RÖNNING: Sedan debuten har Roger släppt drygt dussinet album. Musikaliskt finns spår av hans rötter i popmusik, den amerikanska singer/songwriter-boomen och blue-eyed soul. Född i Örnsköldsvik, uppväxt i Småland och sedan dess bosatt i Stockholm. Började spela klarinett, men bytte snart ut den mot gitarr. Första bandet, Melvins, bildades i Nybro i Småland 1963. MELVINS spelade framför allt låtar av Kinks men även låtar av Stones och andra 60-tals band. På 70-talet bildade Roger tillsammmans med Ted Steerling (Contact), Marion Noel och Susie Heine den akustiska kvintetten FLEX. Gruppen var inspirerade av bl.a. Crosby, Stills, Nash and Young och deras stämsång och medverkade i TV program och turnerade flitigt över landet. Roger var även under en period medlem i Py Bäckmans band PY GANG. Första soloplattan RÖTTER 1977 spelades in med Mikael Rickfors som producent. Därefter har det fram till idag blivit 14 album samt några samlingsskivor.

Läs mer via: www.rogerronning.com
Facebook följ via: Klicka här...

PRM RECORDS, BORDER MUSIC 2018

 

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Förhandlyssna

"DET BÄSTA SOM HAR HÄNT" text och musik Roger Rönning ISRC:SEVDA1700109, PRM RECORDS (WAV)

MP3 "DET BÄSTA SOM HAR HÄNT" ISRC: SEVDA1700109, PRM RECORDS

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify