TILLBAKA
Lennie Norman gör det igen - En av Sveriges populäraste soloshow ”Gubbvarning Live” är tillbaka våren 2020 i flertalet orter!

2018 begav sig Lennie Norman ut på en riksomfattande turné med föreställningen ”Gubbvarning live” som tokhyllats runt om i hela landet. Det stora intresset har gjort att man återkommande förlängt turnén och det har släppts flertalet extraföreställningar löpande! Lennie får inte nog och nu förlängs den tokhyllade succéshowen igen våren 2020!

Argare, bittrare men också med underbar självdistans så bjuder Lennie Norman publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Man kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up Show av allra högsta klass! ”Gubbvarning Live” skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden med att säga ett sanningens ord!

Föreställningen bygger vidare på Lennies böcker med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar. Turnén förlängs våren 2020 och gästar 15 orter runt om i landet.

Turnéplan: ”Gubbvarning Live” våren 2020!
22 februari Åland, Mariehamn, Alandica
27 februari Nässjö, Pigalle
28 februari Halmstad, Figarosalen
29 februari Skene, Kulturhuset
1 mars Växjö, Teater
2 mars Lund, Stadsteater
5 mars Finnspång, Galaxen
6 mars Nynäshamn, Falketshus
7 mars Mjölby, Kulturscenen
8 mars Kungsbacka, Teater
13 mars Uppsala, Reginateatern
14 mars Hagfors, Hotell Monica
15 mars Falun, Kulturhuset tio14
16 mars Stockholm, Intiman
17 mars Örebro, Hjalmar Bergman teatern

Biljetterna är släppta via www.mtlive.se

Lennie Norman - började som musiker men övergick till att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban, och han la den högt med en gång. Medverkat i TV som ”Måndagsklubben” m.fl. Förra året turnerade han runt om i Sverige med showen “Gubbvarning” och han har släppt Gubbvarning-böckerna som sålts i över 70 000 exemplar m.m.

Pressbilder via WERECKI på MyNewsdesk Klicka här...

MT LIVE

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.