tillbaka
RADIOSINGEL: ALEXZANDRA WICKMAN

"Flip The Cassette"

Lyssna på Alexzandra Wickman "Flip The Cassette" via musikspelaren på denna sida...

DOWNLOAD WAV/MP3 via denna sida, lösenord krävs.

LABELCOPY:
Artist: Alexzandra Wickman
Text & Musik: Alexzandra Wickman
ISRC: SEY3X2000106
Skivbolag:ALEXZANDRA WICKMAN
Singelrelease: 2022-09-16

PRESSINFO:

Alexzandra Wickman släpper nya countrylåten "Flip The Cassette". Hon har även denna gång arbetat tillsammans med den Academy Of Country Music flerfaldigt prisbelönade producenten och gitarristen Rob McNelley i Nashville, samt Grammynominerade Justin Ryan Francis som tillsammans med några av Nashvilles mest framstående studiomusiker, Evan Hutchings, Dave Cohen, Scotty Sanders och Rich Brinsfield tagit fram ett unikt, atmosfäriskt och filmiskt ”country sound” i låten "Flip The Cassette" som är en del av det kommande drömska albumet ”Wildwood Dreams” där Alexzandra står för all text och musik.

Alexzandra gjorde debut redan i melodifestivalen 2018 samt presenterade sig för hela svenska folket i "Stjärnornas Stjärna" som expertcoach och senast i år medverkade hon i både TV4 Bingolotto och SVT Go’Kväll och senast i våras genomfördes en bejublad turné runt om i landet tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers "Från Orsa till Nashville". Alexzandra spelas också flitigt på Sveriges nya countryradiostation GoCountry i samarbete med ViaPlayGroup.

-"Vänd kassettbandet!” ropade Alexzandra från baksätet i deras Ford Transit från ´75. Hon satt lutad mot högtalaren i baksätet av sammet iklädd en blå mockajacka och smutsiga boots. Solen gick ner över fälten och Alexzandra tittade upp mot de gnistrande stjärnorna ovan trädtopparna medan dimman, mörka tallar och granar svepte förbi i natten till tonerna av Miss Dolly Parton. ”Det var magiskt och trolskt och hela mitt universum var flätat av drömmar och vildskogar”, berättar Alexzandra.??

Alexzandra Wickman – Vårt nya stjärnskott, uppvuxen i Nävekvarn och utbildad vid Royal College of Music i Stockholm. Alexzandra har tillsammans med Thomas G:son skrivit låtar till melodifestivalen och vi har bland annat sett henne som expertcoach i Stjärnornas Stjärna, i temat countrymusik. Alexzandra och Kalle Moraeus har idag ett nära samarbete som lett till att de medverkat i Melodifestivalen 2018 där Alexzandra skrev ”Min dröm” tillsammans med Thomas G:son och Kalle framförde låten tillsammans med Orsa Spelmän. Alexzandra reser nu fram och tillbaka till Nashville för att spela in och skriva musik. Hon har nyligen återvänt med ett nytt, ännu ej utgivet album producerat av flerfaldigt ACM-prisbelönte gitarristen och producenten Rob McNelley och med några av Nashvilles mest framstående musiker. Alexzandra älskar att skriva och musiken och berättelserna är drömska, sensuella och fyllda av längtan och passion. De är också dränkta i villkorslös kärlek, äventyr och vildskogsdrömmar.

??Läs mer via: ?www.alexzandrawickman.com?

ALEXZANDRA WICKMAN

?PR: WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

ALEXZANDRA WICKMAN "Flip The Cassette" WAV

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy