tillbaka
Nordens juldrottning Sissel Kyrkjebø redo för turnépremiär och nytt album

Sissel Kyrkjebø släpper albumet ”Winter Morning” och hela nordens juldrottning är redo att ge sig ut på den årliga julturnén "Sissels Jul" med Sverigepremiär den 19 november i Skellefteå och turnén gästar därefter sju av landets större orter Malmö, Jönköping, Gävle, Karlstad, Göteborg med final i Stockholm den 28 november 2022 för att därefter fortsätta vidare på turné runt om i hela Norden (Se turnéplan nedan).

Albumet "Winter Morning" släpps den 18 november 2022 och är inspelat i Utah tillsammans med en av världskända 360 manna kören ”The Tabernacle Choir and Orchestra” at Temple Square, under ledning av Mack J. Wilberg och i Whiteroom Studio i Asker. I mer än ett sekel har Tabernacle kören gett röst åt människors hopp, glädjeämnen, prövningar och triumfer runt om i världen. Uppträtt på världsmässor och utställningar, vid invigningar av amerikanska presidenter, i hyllade konsertsalar från Australien och Europa till Asien och Mellanöstern, i tv-sändningar och på YouTube och Facebook. Kören har till och med kallats "America's Choir", som ett resultat av deras höga standard på populär körmusik.

Pre-Save Sissel Kyrkjebø "Winter Morning" (Spotify m.fl.) Klicka här...
Albumrelease fredag den 18 november 2022. Upplagd i SR Musikportalen för radiopromo kontakta oss gärna: pr@werecki.com.

Titelspåret "Winter Morning" är skriven av Sissel och Ernst Ravnaas, och ingår i ett nytt julalbum som innehåller kända och älskade julsånger, men även några mindre kända. Sångerna passar både årstiden och semestern vi står inför.

- ”Winter Morning" beskriver stämningen på en vintermorgon, medan det fortfarande är mörkt, men med visshet om att snart solen går upp och sprider ljus. En sång av lugn och eftertanke.

-Det är en väldigt speciell upplevelse att sjunga med en kör bestående av på 350 röster och en hel symfoniorkester. Med låtarna på skivan "Winter Morning" får jag vinter- och julstämning, jag ser fram emot att dela låtarna med allmänheten och att spela dem live på julturnén i Norge, Sverige och Danmark innan jul. Säger Sissel.

Sissel Kyrkjebø har under åren samarbetat med Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Bara i Norden har Sissels julkonserter setts av över 1 miljon människor ett närmast oslagbart rekord i detta sammanhang. Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel inbjuden att genomföra den första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Kombinationen av den fantastiska rösten utstrålning och scennärvaron har gjort Sissel Kyrkjebø till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen. Läs mer via www.sissel.net

Albumrelease Sissel Kyrkjebø "Winter Morning” den 18 November 2022 på EarlyBird Music.

Turnéplan: "Sissels Jul" 2022
19/11 Skellefteå, Sara Kulturhus
22/11 Malmö, Malmö Live
23/11 Jönköping, Konserthus
25/11 Gävle, Konserthus
26/11 Karlstad, CCC
27/11 Göteborg, Konserthus
28/11 Stockholm, Götalejon

Biljetter via: sisselmusic.com
Press: werecki.com

EARLY BIRD MUSIC AS, SKYSKRAPER ARTIST AS

PR: WERECKI PROMOTION COMPANY

Kontakt

Kontakt och pressansvarig: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy