Promotions

Till WERECKI på MyNewsdesk: Klicka här... via TT: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

Tresteg i Snedsteg
Tresteg i Snedsteg

Turnépremiär och Extraföreställningar -Succékomedin ”Tresteg i Snedsteg” med Annika Andersson och Thomas Petersson på turné!

Stort publikintresse och extraföreställningar insatta när Thomas Petersson, Annika Andersson med ensemble beger sig ut på turné med komedin ”Tresteg i Snedsteg”! Turnépremiär blir det på Halmstads Teater nu på fredag den 19 februari och totalt besöker man 12 orter runt om i landet med final i Växjö den 3 april 2016. (Se turnéplan nedan) 

Åsa Jinder
Åsa Jinder

Åsa Jinder jubilerar 40år som artist, tilldelas medalj och släpper ny musik!

Åsa Jinder, en av våra mest folkkära och välmeriterade folkmusiker, firar 40 år som artist i år. Idag släpps nya singeln ”Vi har älskat länge nu” och Åsa Jinder tilldelas imorgon torsdag den 4 februari H.M. konungens medalj i 8:e storleken i högblått band för betydande insatser som riksspelman! 

Lasse Sigfridsson
Lasse Sigfridsson

Lasse Sigfridsson släpper ny musikvideo och singel från senaste succéalbumet "På Mitt Sätt"!

Lasse Sigfridssons fjärde soloalbum ”På mitt sätt” släpptes 2015. Efter att ha spelat in de tre tidigare plattorna i Sverige förverkligade Lasse en dröm och spelade in nya plattan i Nashville med några av de bästa studiomusiker staden har att erbjuda. Nu har Lasse spelat in en ny musikvideo på "Öppna Dina Ögon" som är radiosingeln tagen från det senaste albumet ”På mitt sätt”! 

Expedition Babben
Expedition Babben

”Expedition Babben” - en ny turné nära dig!

Babben Larsson förra show ”Vad Hände” blev en enorm publiksuccé och drog fulla hus på konserthus och teatrar runt om i landet. Nu kommer ”Expedition Babben” som istället besöker lokala Folkets Hus och bygdegårdar. Det är en ren ståuppföre-ställning med premiär i Fårö bygdegård den 28 jan.  

Turnépremiär på China teatern för musikalstjärnornas julturné ”Julen är här” 2015!
Turnépremiär på China teatern för musikalstjärnornas julturné ”Julen är här” 2015!

Turnén "Julen är här" med Peter Johanssonoch Matilda Grün hyllades runt om i landet och blev en publiksuccé. I år är det sjunde året i rad som julturnén beger sig ut runt om i landet förstärkta med musikalartisten, sångaren, skådespelaren och komikern Jesper Sjöberg. Uppbackade av kör och ett sexmannaband bjuder de på en musikaliskt, gnistrande och stämningsfull konsert med såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock´n´roll, i en varierande och underhållande show med mycket humor och sångglädje!

Bilder & Videor     Kontaktpersoner     Evenemang  Sverigepremiär för Sissel Kyrkjebø ”Sissels jul” på konserthusturné 2015!
Bilder & Videor Kontaktpersoner Evenemang Sverigepremiär för Sissel Kyrkjebø ”Sissels jul” på konserthusturné 2015!

”Sissels jul” konserthusturné i Malmö, totalt besöker julturnén 10 konserthus och arenor runt om i landet med final i Stockholm på Cirkus den 21 december.

TOP CATS PÅ HÖSTTURNÈ MED ALBUMET "KICK DOWN" I BAGAGET!
TOP CATS PÅ HÖSTTURNÈ MED ALBUMET "KICK DOWN" I BAGAGET!

Top Cats rockar vidare hösten 2015 i flera orter (se turnéplan nedan). Det har varit fullfart för rockabillybandet sedan skivreleasen av ”Kick Down" i april. De har flitigt turnerat runt om i Sverige, Norge och Finland och uppmärksammats i press, radio och TV. Parallellt med höstturnén släpps nu singeln ”Wailing at the moon” tagen från senaste albumet!

Tomas von Brömssen ger sista extraföreställningar i Göteborg. I höst flyttar dundersuccén till Stockholm!
Tomas von Brömssen ger sista extraföreställningar i Göteborg. I höst flyttar dundersuccén till Stockholm!

I Tomas Sista Revy får publiken möta Tomas och flera av hans älskade figurer som ”Kypar’n, ”Stintan” och ”Clownen” och även några nya karaktärer. Med sig har han stora dela av det kreativa teamet från sina tidigare succérevyer. Inte minst regissören och parhästen Bosse Hermansson. På scen förutom Tomas ser vi Rudy Addo, Malin Stenbäck samt Sven-Eric Dahlbergs orkester.KALLE MORAEUS SUCCESHOW ”EN DALMAS I STORSTAN” PÅ TURNÈ!
KALLE MORAEUS SUCCESHOW ”EN DALMAS I STORSTAN” PÅ TURNÈ!

En av Sveriges absolut mest folkkära artister Kalle Moraeus tar med sig sin succéshow ”EN DALMAS I STORSTAN” på jätteturné runt om i landet. Här bjuds det på underbara låtar framförda tillsammans med 5-mannabandet HEJ KALLE varvat med historier som framkommit under alla hans år som artist.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy