Promotions

Till WERECKI PÅ MYNEWSDESK: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

W I K T O R I A
W I K T O R I A

W I K T O R I A följer upp sin succé med nya låten "Yesterday R.I.P"

Lyssna här: http://prmd.co/yesterdayrip

WIKTORIA gjorde stor succé i årets upplaga av Melodifestivalen med låten ”Save Me” som redan streamats över 10 miljoner gånger enbart på Spotify. Nu följer hon upp framgången med nya singeln “Yesterday R.I.P”


 

Stjärnregissören Edward Af Sillén med skådespelarna Allan Svensson Claes Månsson m.fl. lockar till skratt
Stjärnregissören Edward Af Sillén med skådespelarna Allan Svensson Claes Månsson m.fl. lockar till skratt

Det är stort intresse för sommarens stora teater satsning ”Rakt Ner i Fickan” på Krusenstiernska teatern i Kalmar! En stjärnspäckad ensemble spelar komedi i somma...

 Nisse Hellberg band
Nisse Hellberg band

Två nya sommarkonserter insatta för Nisse Hellberg band! Helsingborg den 2 juli och Ystad den 6 augusti

Nisse Hellberg, sångaren och låtskrivaren, har förgyllt vår tillvaro i nästan 40 år. Först i Wilmer X som med sina hundratals spelningar befäste sig som Sveriges liveband #1, och därefter har han fortsatt i samma tradition med Nisse Hellberg Band.  

Maria Wells första soloskiva
Maria Wells första soloskiva

Maria Wells första soloskiva ”For The Love” release 21 mars 2016 och på turné!

Maria Wells första soloalbum ”For The Love” är fyllt med nyskrivna låtar och med texter av Camilla Läckberg med musiken av Robert Wells. En skiva med en tidlös touch av ett härligt 40-tal inspelad tillsammans med stor orkester. 

Magnus Nilsson
Magnus Nilsson

Magnus Nilsson släpper tredje soloalbumet "Utan dig" den 21 mars och firar med releasekonsert!

Albumrelease 2016.03.21

Recensions ex: www.werecki.com/albumrecension
Lösenord krävs, kontakta: pr@werecki.com

Magnus Nilssons nya album, "Utan dig". En skiva fylld av tidlös svensk kvalitetsrock med bett, bandkänsla och tänkvärda svenska texter.

 

Tresteg i Snedsteg
Tresteg i Snedsteg

Turnépremiär och Extraföreställningar -Succékomedin ”Tresteg i Snedsteg” med Annika Andersson och Thomas Petersson på turné!

Stort publikintresse och extraföreställningar insatta när Thomas Petersson, Annika Andersson med ensemble beger sig ut på turné med komedin ”Tresteg i Snedsteg”! Turnépremiär blir det på Halmstads Teater nu på fredag den 19 februari och totalt besöker man 12 orter runt om i landet med final i Växjö den 3 april 2016. (Se turnéplan nedan) 

Åsa Jinder
Åsa Jinder

Åsa Jinder jubilerar 40år som artist, tilldelas medalj och släpper ny musik!

Åsa Jinder, en av våra mest folkkära och välmeriterade folkmusiker, firar 40 år som artist i år. Idag släpps nya singeln ”Vi har älskat länge nu” och Åsa Jinder tilldelas imorgon torsdag den 4 februari H.M. konungens medalj i 8:e storleken i högblått band för betydande insatser som riksspelman! 

Lasse Sigfridsson
Lasse Sigfridsson

Lasse Sigfridsson släpper ny musikvideo och singel från senaste succéalbumet "På Mitt Sätt"!

Lasse Sigfridssons fjärde soloalbum ”På mitt sätt” släpptes 2015. Efter att ha spelat in de tre tidigare plattorna i Sverige förverkligade Lasse en dröm och spelade in nya plattan i Nashville med några av de bästa studiomusiker staden har att erbjuda. Nu har Lasse spelat in en ny musikvideo på "Öppna Dina Ögon" som är radiosingeln tagen från det senaste albumet ”På mitt sätt”! 

Expedition Babben
Expedition Babben

”Expedition Babben” - en ny turné nära dig!

Babben Larsson förra show ”Vad Hände” blev en enorm publiksuccé och drog fulla hus på konserthus och teatrar runt om i landet. Nu kommer ”Expedition Babben” som istället besöker lokala Folkets Hus och bygdegårdar. Det är en ren ståuppföre-ställning med premiär i Fårö bygdegård den 28 jan.  

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy