tillbaka
23 Maj 2024
Arvingarna åker för första gången ut på egen julturné

För första gången någonsin ger sig Arvingarna ut på en egen efterlängtad julturné! Med en blandning av deras egna hits och julfavoriter kommer bandet att sprida julglädje i 15 orter runt om i landet i vinter. Turnépremiär för showen "Klart det ska bli Jul" blir det den 28 november och sträcker sig fram till den 21 december 2024.

- Vi har gjort mycket tillsammans genom åren. Men vi har aldrig gjort vår egen julturné med Arvingarna. Nu är det äntligen dags och det ska bli något alldeles extra! Med mycket värme och gemenskap kommer vi att framföra våra julfavoriter och hits. Vi ser fram emot att överraska både oss själva och vår publik! Säger Lasseman, Casper, Kim och Tommy.

Förvänta dig kärlek, musikalisk värme och hjärtevärmande ögonblick där killarna, förutom riktiga julklassiker, även delar med sig av egna jullåtar, berättelser och traditioner. Med sina harmoniska röster och stämningsfulla arrangemang så bjuder Arvingarna en klangrik färd genom julkvällen, en färd som även innehåller en hel del skratt och kanske en och annan välkänd schlager.

Turnéplan: Arvingarna "Klart det ska bli Jul" 2024
28/11 Hjalmar Bergmanteatern
29/11 Uppsala, UKK
30/11 Eskilstuna, Lokomotivet
1/12 Växjö, Växjö Konserthus
4/12 Värnamo, Gummifabriken
5/12 Göteborg, Lorensbergsteatern
8/12 Halmstad, Halmstads Teater
12/12 Trollhättan, Hebeteatern
13/12 Varberg, Arena Varberg
14/12 Västerås, Västerås Konserthus
15/12 Jönköping, Konserthuset Spira
18/12 Norrköping, Flygeln
19/12 Uddevalla, Östraboteatern
20/12 Kungsbacka, Kungsbacka Teater
21/12 Vara, Vara Konserthus

Biljetterna är släppta via: guppy.nu

Om Arvingarna
För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen.

Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. 1999 tog de en tredjeplats med ”Det svär jag på” och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Killarna gjorde comeback 2019 med superhiten ”I do” och låten ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som blev en favorit på dansgolvet, i duschen och i bilen på väg till jobbet.

De har också hunnit med att fira sina första trettiofem år med flera bejublade krogshower runtom i landet.Som om inte det skulle vara nog har du säkert sett dem i alla möjliga tänkbara sammanhang på teve. Inte minst i programserien Så mycket bättre.

Casper Janebrink – bas och sång
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – slagverk och sång

GUPPY ENTERTAINMENT

PR WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy