tillbaka
6 Februari 2024
Danny Saucedo

Danny gör ett fåtal spelningar i sommar och den 31 juli kan Nöjet Konsert stolt presentera Danny Saucedo, första gången på Hotel Tylösand i Halmstad!

Biljetterna till Danny Saucedo sommarkonsert på Tylösand, Halmstad släpps tisdag den 6 februari kl.10.00 via nojet.se

Danny har de senaste åren tokhyllats för sina shower och scenframträdanden både live och i TV-rutan. Med 140.000 sålda biljetter till showen ”NU” som hade sin urpremiär på anrika Hamburger Börs i Stockholm våren 2017 och därefter gick en hel säsong på The Theatre i Göteborg befäste Danny sin roll som en fullblodsentertainer. Framgången blev ett faktum 2019 med den extra ordinära popshowen ”The Run(A)way Show” med över 35 fullsatta föreställningar på Cirkus i Stockholm och på Gothia i Göteborg. 2022 åkte showen ut på en tokhyllad arenaturné över hela Sverige som avslutades i en fullsatt Malmö Arena.Med fem fullängdsalbum och en rad hit-singlar, såsom ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig och ”Snacket på stan” för att nämna några har Danny en repertoar fylld av egna hits och hyllade ”Så mycket bättre”-tolkningar.

Danny har medverkat i Melodifestivalen fyra gånger och valdes även in i ”Hall of Fame” för sina fyra fantastiska tävlingsbidrag genom åren, däribland låtarna ”In the Club” (2011) och ”Amazing” (2012). Våren 2024 gör Danny återigen ett intåg i Melodifestivalens bubbla med bidraget ”Happy That You Found Me”.

NÖJET KONSERT

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy