tillbaka
29 April 2024
"Från Di Leva till Bowie" återkommer hösten 2024!

Trycket och efterfrågan från publiken fortsätter, så med anledning av det kommer Thomas Di Leva förlänga succéshowen "Från Di Leva till Bowie" i höst och besöker följande orter med nypremiär den 12:e november i Uppsala för att sedan ta sig vidare till både Jönköping, Skövde, Varberg, Motala och Stockholm.

Det är med en ny spännande och nyskapande föreställning i ett möte mellan en av världens kanske mest inflytelserika artister och Thomas Di Leva som inte utan fog kan kallas Sveriges svar på David Bowie. ?Med Thomas egna ord ”Utan David Bowie hade jag nog aldrig blivit artist över huvud taget”.

Life On Mars, Heroes, Let’s Dance, Under Pressure, Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet?, Miraklet…listan på hits är lång så detta är en konsert utan ett tråkigt ögonblick med låtar i absolut högsta klass.

Som Thomas Di Leva själv säger:? – Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas och kan inte nog poängteras – Bowies unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers av musiker, konstnärer, idéer och kultur.

Min intention med denna föreställning är att bjuda publiken på en personlig musikalisk och visuell resa, där min musik och mitt artisteri möter David Bowies betydelsefulla låtskatt.

Turnén är en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva & Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Turnéplan hösten 2024: Från Di Leva till Bowie
12 november Uppsala, Katalin
13 november Jönköping, Teater
14 november Skövde, Kulturhus
15 november Varberg, Nöjeshallen
16 november Motala, Folkets hus
17 november Stockholm, Södra teatern
Biljetter via: www.monarch.se

Presenteras av Monarch Music, Programbolaget & United Stage

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Pressansvarig: Rickard Werecki tfn:0707178008 mail:pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy