tillbaka
21 Februari 2024
"Jill and the Johnsons" och "Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds"

Under två sommarkvällar kan du uppleva två av landets folkkäraste artister Jill Johnsson och Magnus Carlson och deras underbara band som tillsammans kommer att bjuda in till oförglömliga och fantastiska spelningar på mysiga Murberget i Härnösand och Hägnan i Luleå!

Lördag, 27 juli Murberget, Härnösand

Söndag, 28 juli, Hägnan, Luleå

Biljetterna släpps fredagen 23 februari kl 10:00 via nojet.se

Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds - Under hösten 2023 släppte Magnus Carlson med Jesper Lindell och hans band albumet “Brunnsvik Sounds” och begav sig ut på en omfattande Sverigeturné – som blev så lyckad att de bestämde sig för att göra ännu ett album som nu är inspelat och beräknas släppas under våren. I sommar beger sig denna fantastiska ensemble ut för att möta sin publik runtom i landet. Magnus Carlson och nio musiker kommer bjuda på låtar från sina snart två album, kryddat med pärlor ur Magnus Carlsons solokatalog.

Jill and the Johnsons - är ett ösigt och sammansvetsat band som efter fjolårets bejublade spelningar i Sverige bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen.

Murberget
På en öppen plats mitt i ett kultursprängt friluftsmuseum kommer du kunna avnjuta denna konsert. Scenen ligger nedanför en sluttande gräsmatta så alla kan se bra! Det kommer även finnas bänkar närmast scenen för de som är först på plats. Annars kan du ta med dig en picknickfilt eller campingstol för att avnjuta denna konsertkväll.

Hägnan
Hägnan är ett fantastiskt friluftsmuseum med ett 50-tal historiska byggnader och ligger i Gammelstad (med på Unescos lista över världsarv!) i utkanten av Luleå. Denna sommarkväll kommer du att få njuta av en konsertkväll medan du befinner dig i en mysig miljö bland historiska byggnader. Scenen byggs upp vid en gräsyta så ta med dig en picknickfilt eller campingstol för att avnjuta denna konsertkväll på bästa sätt.

Tidigare konsertarrangören Stella Event har förvärvats av Nöjet Konsert som funnits i över 30 år. Med kontor i Göteborg, Halmstad och numera även Umeå blir Nöjet en av landets största oberoende konsertarrangörer. I sommar arrangerar Nöjet massor av konserter runtom i landet med bland annat Benjamin Ingrosso, Tomas Ledin, Lars Winnerbäck, Molly Sandén, Darin, Hooja, Bolaget och Tommy Körberg. Läs mer om sammanslagningen här.

NÖJET KONSERT

PR: WERECKI PROMTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy