tillbaka
15 Februari 2024
LaGaylia förlänger "Tina the Show" på turné

Den 3:e april blir det äntligen premiär för LaGaylia Frazier "Tina - the Show". Intresset för vårturnén är stort och redan före premiären på Rival i Stockholm är en ny höstturnén insatt. Totalt 18 orter runt om i landets större städer och konserthus får besök med final i Uddevalla den 15:e november. LaGaylia medverkar även i TV4:s Nyhetsmorgon söndag den 18:e februari och TV4:s "Efter Fem" måndag den 25:e mars.

Till turnén har LaGaylia har med sig några av landets främsta musiker och dansare som kommer att bjuda på en makalös, oförglömlig, energifylld och stämningsfull hyllningsshow till legenden och ikonen Tina Turner. Det blir en show med hitsen fra°n Tinas drygt 60-a°riga karriär blandat med LaGaylias personliga favoriter.

- Detta är en möjlighet man bara får några gånger i livet och att få hylla Tina Turner på mitt sätt. Det är som att jag har jobbat för detta hela mitt liv och nu är det äntligen dags, en höjdpunkt i min karriär och jag ser verkligen fram emot detta, säger LaGaylia.

Att go¨ra en legend som Tina Turner rättvisa, kra¨ver en artist och sa°ngerska i absoluta va¨rldsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges ba¨sta ro¨ster utan har ocksa° en livshistoria som pa° ma°nga sa¨tt har parallella drag med Tina. Na¨r ide´n om en hyllningsshow fo¨ddes, fanns det bara ett alternativ fo¨r att ga° vidare.

- Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den här rollen bättre med tyngd, karisma, pondus och pa° detta sa¨ttet som bara LaGaylia kan, hon är en fantastisk artist och en drömvärvning till "Tina -The Show", detta blir magasikt, sa¨ger Martin Johansson (Producent MT Live)

Till showen har LaGaylia Fraizer samlat några av landets absolut främsta musiker i ledning av kapellmästare Magnus Höglund samt rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

Turnéplan våren 2024: "Tina the Show"
3 april Stockholm, Rival - Turnépremiär!
4 april Jönköping, Spira
5 april Göteborg, Lorensbergsteatern
6 april Vara Konserthus
7 april Uppsala Konsert & Kongress.

Ny höstturné extrainsatt!
21 september Göteborg, Jacyz - Nypremiär!
17 oktober Borås, Åhaga
18 oktober Eskilstuna, Lokomotivet
19 oktober Nyköping, Culturum
20 oktober Norrköping, Flygeln
1 november Sundsvall, Tonhallen
2 november Östersund, Storsjteatern
3 november Falun, Tio14
7 november Malmö, Slagthuset
8 november Varberg, Arena Varberg
9 november Kristianstad, Kulturkvarteret
10 november Stockholm, Rival
14 november Halmstad, Teater
15 november Uddevalla, Östrabo teatern

Biljetterna är släppta via www.mtlive.se

Producent: MT LIVE & GALA ENTERTAINMENT

PR: WERECKI PROMOTION

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy