tillbaka
14 Februari 2024
Lasse Berghagens "Filippa & morfar" blir familjemusikal

Lasse Berghagens "Filippa & morfar" - träffar Teddybjörnen Fredriksson får premiär som familjemusikal på Tjolöholm Slott den 12:e juli 2024. Lasse Berghagen och Göran Lohne påbörjade att skriva manus 2018, baserat på de fyra böckerna "Filippa & morfar".

Publiken kommer att följa med till Lasse Berghagens värld för att upptäcka en skattkista av glädje, inspiration och musikalisk mångfald. Med genuina charm och enastående talang fortsätter han nu att sprida ljus och glädje i varje ton och ord han delar med sig av en oförglömlig resa som kommer att värma ditt hjärta och ge dig en känsla av glädje som varar för evigt.

Lasses röst har skapat magiska stunder där barn kan drömma, skratta och lära sig. Genom färgstarka karaktärer och fängslande berättelser förmedlas Berghagens viktiga budskap på ett lekfullt och engagerande sätt och är med oss genom föreställningen.

- Jag ser verkligen fram emot att få se ”Filippa & morfar” föreställningen. Den handlar ju om min dotters närhet till sin morfar, Säger Maria Berghagen.

- Vi är alla så glada och stolta tt premiären blir på Tjolöholms Slott, barnladans teaterscen. Det är en ära att få vara en del i att föra musikaliska arvet i ett nytt format på scen och vidare till en ny generation med en föreställning av landets folkkäraste och älskade artister genom tiderna. Säger Berit Bergström, ordförande stiftelsen Tjolöholm.

Ensemble: Louise Thörner som Filippa och Mattias Manne som morfar. Regi och koreografi: Sandra Lidberg Manus och bearbetning: Lasse Berghagen, Göran Lohne. Baserad på de fyra böckerna "Filippa & morfar".

Lasses karriär sträcker sig över decennier som en av Sveriges mest älskade artist. Hans tidlösa musik och charmiga personlighet har fångat hjärtan över generationer genom en fantastisk värld som spänner sig över sång, musik, skådespel och författarskap, en sann mångfacetterad talang. Lasses sånger har blivit soundtracket till många människors liv, och han fortsätter att sprida glädje med sin musik världen över. Från känslomässiga ballader till uppiggande hits, bjuder hans repertoar på en resa genom olika känslor och teman och nu i sommar blir det premiär för familjemusikalen Teddybjörnen Fredriksson - Filippa & morfar .

Lasses röst har skapat magiska stunder där barn kan drömma, skratta och lära sig. Genom färgstarka karaktärer och fängslande berättelser förmedlas Berghagens viktiga budskap på ett lekfullt och engagerande sätt och är med oss genom föreställningen.

Böckerna om den charmiga "Filippa och morfar", fångar fantasin hos både unga och gamla. Med sina hjärtvärmande berättelser och levande karaktärer tar han läsarna med på äventyr som inspirerar och underhåller.

Premiär för "Filippa & morfar" - träffar Teddybjörnen Fredriksson den 12:e juli 2024 på Tjolöholms Slott teaterscen "Barnladan" fram till den 25:e augusti 2024. Biljetter via: tjoloholm.se

TJOLÖHOLMS SLOTT

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy