tillbaka
22 Januari 2016
Lasse Sigfridsson

Lasse Sigfridsson släpper ny musikvideo och singel från senaste succéalbumet "På Mitt Sätt"!

Lasse Sigfridssons fjärde soloalbum ”På mitt sätt” släpptes 2015. Efter att ha spelat in de tre tidigare plattorna i Sverige förverkligade Lasse en dröm och spelade in nya plattan i Nashville med några av de bästa studiomusiker staden har att erbjuda. Nu har Lasse spelat in en ny musikvideo på "Öppna Dina Ögon" som är radiosingeln tagen från det senaste albumet ”På mitt sätt”! 


MUSIKVIDEO: ÖPPNA DINA ÖGON (Klicka här)

-”Öppna dina ögon” är en av mina stora favoriter från mitt senaste album, videon spelades in i Kristianstad förra veckan med videomakaren Niclas Wright. Till sommaren väntar festivaler och spelningar runt om i landet, hälsar Lasse Sigfridsson från ett soligt Gran Canaria.

Lasse Sigfridsson släppte sin debutplatta 2012 och succén lät inte vänta på sig. Skivan seglade upp på andra plats på den svenska topplistan och parkerade sig på listan under hela våren och sommaren. Allt kröntes med att albumet belönades med en guldskiva!

De låtar jag valde ut till senaste plattan är mina personliga favoriter från min tid i Lasse Stefanz, och många av dessa är ju låtar som ursprungligen kommer från just Nashville och som vi satt svensk text till. Dessutom har jag plockat med några favoriter från svenska låtskrivare som jag tycker passar in i det amerikanska soundet.

Download: Lasse Sigfridsson "Öppna dina ögon" via: www.werecki.com (endast för promotion) för lösenord vänligen kontakta: pr@werecki.com

Kontakt

ATENZIA RECORDS JANUARI 2016

Presskontakt: Rickard Werecki Lycknert tfn:0707-178008 pr@werecki.com

Ytterligare info och pressbilder: www.werecki.com

Förhandslyssna

Öppna dina ögon mp3

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy