tillbaka
29 April 2024
"Rock`n´roll Summer" med legendariska The Boppers, Lennie Norman och Creedence Tribute

I sommar beger sig The Boppers, Lennie Norman och Creedence Tribute ut på en gemensam turné runt om i landets utomhusscener och det ska bjudas på rock `n´ roll i världsklass, tidlösa hits, egna låtar minnesvärd, musikalisk upplevelse fylld av passion och stor skopa komik i ledning av Lennie Norman. Turnépremiär blir det i Kungsbacka den 25 juli och totalt 6 konserter i mellersta Sverige med final i Avesta den 3 augusti.

- Vi är ett härligt gäng som kommer att bjuda på allt, livets rock`n´roll, det blir odödliga hits och det blir väldigt, väldigt roligt. Definitivt en sommar att se fram emot. Säger Matte Lagerwall i The Boppers förväntansfullt.

- Det enda som jag saknar i mitt yrke som komiker är musikanter. Musikanter är bäst! Snabbtänkta, svängiga och sjåsfria! Och l sommar får jag det bästa från båda dessa världar! På turne’ med Boppers och Creedence grabbarna! Vilket drag det kommer bli. Säger Lennie Norman.

Turnéplan: "Rock`n´roll Summer"
25 juli Kungsbacka, Stadsdelen Valand
26 juli Kristianstad, Tivoliparken
28 juli Rättvik, Folkparken
1 augusti Hamburgsund, Scen på Bönn
2 augusti Karlstad, Mariebergskogen
3 augusti Alvesta, Tyrolen
Biljetterna är släppta via guppy.nu

The Boppers I snart fem decennier har Sveriges Doo Wop-kungar The Boppers levererat spelglädje och energi runtom i världen. Med sitt sound med rötterna i 50- och 60-talets Doo Wop & Rock'n Roll har man spelat till sig en definitiv plats i publikens hjärtan. Och med devisen Keep on Boppin' i ryggen har bandet i live-musikens tjänst vuxit fram som ett av mest framgångsrika banden av sitt slag, såväl nationellt som internationellt.

Genombrottet kom 1979 med debutalbumen Number One och Keep On Bopping som såldes i över 600 000 exemplar, Sveriges mest sålda album under detta år.

Succén följdes upp med en sommarturné i de nordiska folkparkerna med över 120 spelningar på tre månader, skrikande fans och poliseskort. ”Bopper-manian” var därmed initierad.

Åttiotalet inleddes med nya album och fler turnéer i Skandinavien, Europa och Japan. Med tidlösa hitlåtar som bl.a Kissing In The Moonlight, Jeannie's Coming Back, Under The Boardwalk, At The Hop och Goodnight Sweetheart (well it's time to go) i bagaget gör The Boppers sin Greatest Doo Wop & Rock'n Roll Show och har än idag en definitiv plats i publikens hjärtan. Och det är kärlek som spiller över, true love! Läs mer via: www.facebook.com/theboppersofficial/och boppers.se

Creedence Tribute anses som ett av Europas bästa hyllningsband till Creedence Clearwater Revival och John Fogerty. Bandet har under 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler men även turnerat flitigt ute i Europa. Läs mer via creedencetribute.se

Lennie Norman började som musiker men övergick till att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban, och han la den högt med en gång. Medverkat i TV som ”Måndagsklubben” m.fl. Förra året turnerade han runt om i Sverige med showen “Gubbvarning” och han har släppt Gubbvarning-böckerna som sålts i över 70 000 exemplar m.m. Läs mer via: lennienorman.se

GUPPY ENTERTAINMENT

WERECKI PROMOTION

Kontakt

Pr och presskontakt: Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy