tillbaka
16 Augusti 2017
Shirley Valentine tillbaka på Maximteatern i höst!

Den 19 oktober kommer publik och kritiker succén ”Shirley Valentine” tillbaka till Maximteatern med Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, i regi av stjärnregissören Edward af Sillén.

“LYSANDE MARIA LUNDQVIST” DN
“ETT AV DE BÄSTA JAG SETT PÅ SVENSK TEATERSCEN” teaterstockhom.se
“IMPONERANDE, LUKTAR LÅNGKÖRARE” AB
“JUBLET ÄR HÖGT! ÅSKÅDAREN KAN BARA LUTA SIG TILLBAKA OCH NJUTA, MYCKET SKICKLIGT” SvD

Den 19 oktober kommer publik och kritiker succén ”Shirley Valentine” tillbaka till Maximteatern med Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, i regi av stjärnregissören Edward af Sillén. Manuset som är skrivet av Willy Russel har belönats med Tony Awards, Laurence Olivier Awards, Drama Desk Awards och Oscarsnomineringar. Det är en hjärtvärmande komedi om Shirley Valentine, som bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar! Nu är det sista chansen i Stockholm med endast 12 extrainsatta föreställningar av denna succé!

Maria Lundqvist medverkar i SVT Gomorron Sverige den 17/8 och i SVT GoKväll den 9/9.

Maria Lundqvist skådespelare: ”Äntligen får jag berätta om mig, om dom, om oss och vi som gått vilse i vem vi är och varför. Alla vi som tror att allt är försent och inte vågar starta om på nytt igen och igen. Shirley Valentine är ett livets gastkramande komiskt drama om att våga utmana sin rädsla och slänga sig ut i livet på nytt. Shirley Valentine förkroppsligar modet att trotsa sig själv och sin innersta rädsla. Hon är smart, slängd i käften, rolig och innerligt längtande men förlorad i en bild av sig själv som torkat igen sen länge. Om att våga ta plats med sig själv i sig själv. Äntligen får jag berätta....”

Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö.?I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?

Edward af Sillén, regissör: ”En av de roligaste, vackraste pjäser som skrivits. Alltid nära till både skratt och gråt, precis som livet självt. För mig är det ett passionsprojekt att äntligen få ge teaterpubliken Shirley Valentine igen. ”.

”Shirley Valentine” har nypremiär på Maximteatern, Karlaplan 4 i Stockholm den 19 oktober 2017 och spelas torsdag- söndag, fram till den 19 november.

Biljetter via: www.ticketmaster.se , tfn: 077-170 70 70 eller via:www.maximteatern.com, tfn: 08-30 11 00

Föreställningen är 2 timmar och 45 minuter lång inklusive paus.

Shirley Valentine spelas av Maria Lundqvist
Regi av Edward af Sillén
Manus av Willy Russel

För mer föreställningsinfo: www.maximteatern.com
Pressbilder, ytterligare info se: www.werecki.com

VILLMAN PRODUKTION

Producent: Agneta Villman

Pressansvarig: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company
Projektledare och marknadsansvarig Villman Produktion, Viktoria Ersmark: viktoria@villman.se

Kontakt

Rickard werecki mail: pr@werecki.com tfn:0707178008

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy