tillbaka
17 Februari 2016
Tresteg i Snedsteg

Turnépremiär och Extraföreställningar -Succékomedin ”Tresteg i Snedsteg” med Annika Andersson och Thomas Petersson på turné!

Stort publikintresse och extraföreställningar insatta när Thomas Petersson, Annika Andersson med ensemble beger sig ut på turné med komedin ”Tresteg i Snedsteg”! Turnépremiär blir det på Halmstads Teater nu på fredag den 19 februari och totalt besöker man 12 orter runt om i landet med final i Växjö den 3 april 2016. (Se turnéplan nedan) 

Tresteg i Snedsteg har spelats för utsålda hus på Krusenstiernska teatern i Kalmar och Lisebergsteatern i Göteborg. Nu är det äntligen dags för skrattsuccén ”Tresteg i Snedsteg” med Thomas Peterssonoch Annika Andersson i spetsen att bege sig ut på stor turné. Med sig har de farsfavoriterna Carina Lidbom, Robin Stegmar, Alexander Stocks och Anna-Karin Palmgren. Regi av Adde Malmberg.

Biljetterna via: www.showtic.se eller på telefon:0771-134300

Turnéplan våren 2016: ”Tresteg i Snedsteg”

19 februari Halmstads Teater
20 februari Halmstads Teater
21 februari Helsingborg, Konserthus
4 mars Karlskrona, Konserthusteatern
5 mars Malmö, Slagthuset
10 mars Linköping, Konsert & Kongress11 mars Västerås. Konserthuset
17 mars Skövde, Stadsteater
18 mars Skövde, Stadsteater ”EXTRAFÖRESTÄLLNING INSATT Kl.16.00”!
19 mars Jönköping, Konserthus Elmia ”EXTRAFÖRESTÄLLNING INSATT Kl.15.30”!
20 mars Norrköping, Louis De Geer Konsert & Kongress
31 mars Karlstad, CCC
01 april Örebro, Conventum Kongress
3 april Växjö, Konserthus

(med reservation för eventuella ändringar)
www.showtic.se

Handlingen:
Det kunde ha varit en bra idé av henne (Carina Lidbom) att låna ut sitt hus till sin bästa väninna (Annika Andersson) för lite ”rajtan-tajtan” vid sidan om, med den där killen från badmintonhallen (Alexander Stocks). Samtidigt som hon själv kan sticka över till väninnans make (Robin Stegmar) för lite eget ”rajtan-tajtan” när hennes man (Thomas Petersson) ändå blivit tvungen att flyga iväg till Stockholm på konferens.

Men som väntat kan ett korthus byggt på lögner och smussel i ett medelklasshem på 60-talet, raseras vid minsta påfrestning utifrån. Det räcker med en tilltagande dimma som hindrar makens flyg från att lyfta, så att även han landar hemma med flygvärdinnan (Anna-Karin Palmgren) för att ägna sig åt lite ”rajtan-tajtan”. Dimman, som ligger lika tät som intrigerna, hindrar även någon från att åka, någon annan från att smita, en tredje från att lämna och de flesta från att komma.

Kontakt

2Entertain och Vicky Nöjesproduktion

Pressansvarig:
Rickard Werecki Lycknert tfn:0707-178008 mail: pr@werecki.com

Werecki Promotion Company.

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy